Loopbaantraject

Loopbaantraject

Wil jij je loopbaan anders inrichten, maar loop je zelf vast, en kun je wel wat hulp gebruiken?

 Wij helpen je graag om helder te krijgen wat jouw ambities en drijfveren zijn. Als je kunt identificeren waar je goed in bent -je functioneren, je kwaliteiten, je waarden, je vaardigheden, je capaciteiten, waar je van houdt – en dit inzet om een verschil te maken in het leven voor anderen, zal dat zijn waar je het meest voldoening kunt voelen. Voldoening uit je werk halen gaat niet alleen over het goed doen, maar over beter worden, je kunnen ontwikkelen, en dit inzetten in je werkzaamheden, in een omgeving die bij je past. 

In een aantal persoonlijke sessies beantwoorden we de vragen:

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik

Daarnaast werken we aan het wegnemen van belemmerende overtuigingen en het vergroten van je zelfvertrouwen, mocht hier behoefte aan zijn. Een switch maken in je carrière is namelijk niet niks. Het vergt kracht en doorzettingsvermogen om te kiezen voor je droom, en voor wat je echt gelukkig maakt. Tegelijkertijd weet je dat in je comfortzone blijven, niet de oplossing is.

Het is belangrijk om te achterhalen waar je energie van krijgt, zodat je jouw loopbaandoel hierop kunt afstemmen. Niks is zo vervelend als thuiskomen na een lange werkdag waar je geen energie uit hebt gehaald!

Aan de hand van onze opgedane inzichten bekijken we wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie, zodat je concrete handvaten hebt om het maximale uit je werk te halen.

€499,-

Een loopbaanadvies traject is perfect als je

Loopbaanadvies sessies

Een loopbaantraject bestaat uit 4 sessies gedurende een looptijd van 1 tot 2 maanden. Ter voorbereiding vragen wij je om de gecertificeerde DISC assessment (t.w.v. €49,-) te maken. Dit dient als vertrekpunt voor de 1e sessie. Tussen de sessies door werk je vanuit huis aan de opgedane inzichten door opdrachten te maken en deze uit te werken.

De begeleiding bestaat uit persoonlijke coachsessies via Zoom, aangevuld met telefonisch contact wanneer daar behoefte aan is. Feedback en advies ontvang je tevens via email

Wil je liever 1 losse sessie inplannen? Neem even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Door wie word je begeleid?

Merle Fakkel – arbeidspsycholoog en carrièrecoach
Als arbeidspsycholoog en carrièrecoach weet zij hoe belangrijk het is om werk te hebben wat écht bij je past. Samen gaan jullie uitzoeken hoe jij in een baan het best tot je recht kan komen en concreet stappen zetten om je daar ook daadwerkelijk te krijgen! Benut je kwaliteiten, zorg dat je werk je energie geeft, en sluit je werkdag voortaan af met een voldaan gevoel.
Dat is mogelijk! En daar gaan we samen voor!

 

0
WhatsApp chat