Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Heb jij specifieke vraagstukken over de huidige situatie waar jij je in bevindt in je loopbaan?

Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog help ik jou om helder te krijgen wat jouw drijfveren en ambities zijn. In een aantal persoonlijke sessies beantwoorden we de vragen:
wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.
Daarnaast werken we aan het wegnemen van belemmerende overtuigingen en het vergroten van je zelfvertrouwen, mocht hier behoefte aan zijn. Het is belangrijk om te achterhalen waar je energie van krijgt, zodat je jouw loopbaandoel hierop kan afstemmen. Niks is zo vervelend als thuiskomen na een lange werkdag waar je geen energie uit hebt gehaald!
Aan de hand van je antwoorden op deze vragen bekijken we wat de mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn en wat realistische stappen zijn om hieraan te gaan werken.

 

Loopbaan advies sessies

Afhankelijk van je persoonlijke situatie en je wensen bestaat een loopbaantraject uit 5 sessies gedurende een looptijd van 1 tot 2 maanden.  Ter voorbereiding vraag ik je de gecertificeerde DISC assessment (t.w.v. €129,-) te maken. Dit dient als vertrekpunt voor de 1e sessie. Tussen de sessies door werk je vanuit huis aan de opgedane inzichten door opdrachten te maken en deze uit te werken.
De begeleiding bestaat uit persoonlijke coach-sessies via Skype, aangevuld met telefonisch contact. Advies en feedback ontvang je tevens via e-mail. Een loopbaantraject kan gecombineerd worden met sollicitatie-coaching. 

€599

5 sessies á 50 min, inclusief gecertificeerde DISC assessment t.w.v. €129,-

 

Een loopbaan advies traject is perfect als je…

Bekijk ook onze andere diensten

0
WhatsApp chat