CV-Check

Hulp bij het maken van je CV met de CV-Check

Een cv is bedoeld om een onuitwisbare indruk achter te laten en direct te laten zien wat jouw kwaliteiten zijn. Maar hoe stel je zo’n uitstekend curriculum vitae op? CV-sollicitatie.nl helpt je hierbij. Ik neem je cv door, herschrijf waar nodig en zorg voor een geoptimaliseerd en overzichtelijk document waarmee je met vertrouwen het sollicitatieproces kunt starten.

Door mijn ervaring als recruiter weet ik exact hoe ik je belangrijkste eigenschappen in een cv op een professionele manier kan verwoorden. Zo laat je direct een goede indruk achter en leg je een solide basis voor het sollicitatiegesprek.

CV-sollicitatie.nl biedt twee verschillende cv-diensten aan:

1. CV-Check Basis

Met de cv-check Basis neem ik je curriculum vitae grondig door. Ik controleer op spel- en stijlfouten en optimaliseer je cv daar waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan het gunstig weergeven van je loopbaan of het benoemen van eigenschappen die net voor die ene droombaan de doorslag kunnen geven. Met de Basis check zorgen we er samen voor dat jouw cv opvalt en op de juiste stapel bij de recruiter terecht komt. De cv-check Basis is binnen twee werkdagen afgerond waardoor je snel en goed voorbereid je sollicitatietraject kunt starten!

Snelle levertijd

Wil je snel reageren op een vacature? Binnen 2 werkdagen heb je je geoptimaliseerde CV al in huis

2. CV-Check Uitgebreid

Met de cv-check Uitgebreid kies je voor een grondige controle inclusief een persoonlijke screening. We starten je cv-check met dit telefonisch gesprek van 30 minuten. Met dit contactmoment kunnen we dieper ingaan op jouw behoeften, de details van een vacature of specifieke vraagstukken. Met de input van dit gesprek kan ik jouw cv nog beter afstemmen op je persoonlijke situatie en nieuwe stap in jouw loopbaan. Het resultaat is een krachtig en duidelijk document voorzien van de juiste zinsopbouw en relevante informatie

€149

Levertijd binnen 2 werkdagen!

De voordelen van een uitgebreide CV-Check

  • Inclusief pre-screening
  • Jouw CV perfect afgestemd op je wensen
  • We gaan gelijk voor je aan de slag
  • Binnen 2 werkdagen in huis​

Bekijk ook onze andere diensten

Klant reviews

Merle reageert adequaat en weet bijzonder snel tot de kern te komen. Dit gaf meteen vertrouwen na ons eerste gesprek. Ze is bijzonder betrokken, en weet met haar jaren lange ervaring precies wat er nodig is. Daarnaast geeft ze fantastisch extra informatie die je goed kan gebruiken voor je sollicitatie procedure. Ik beveel hun echt aan als je iemand wil die goede kwaliteit aflevert! Zeker doen.
JEM Hale
JEM Hale
19:14 27 Jul 20
Merle heeft mij heel erg geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Niet alleen de templates voor je CV en sollicitatiebrief zijn top, maar ook haar advies en carrière coaching zijn heel nuttig! Mede dankzij haar heb ik nu de baan die ik graag wil :).
Guido Zomer
Guido Zomer
08:09 30 Jun 20
Merle heeft mij uitstekend geholpen. Zij heeft het voor elkaar gekregen om in een zeer kort tijdsbestek kwalitatief werk te leveren. Last minute heb ik haar gevraagd om een document om te zetten in professioneel Engels en dat ze heeft ze ruim voor de opgegeven deadline afgekregen. Zeer professioneel! Dankjewel 🙂
Farah
Farah
19:21 18 Mar 20
Als je je afvraagt waarom jouw cv niet opvalt tussen alle andere kandidaten raad ik zeker aan om een cv / motivatiebrief te laten maken bij cv-sollicitatie.nl. Precies op jou wordt een zeer professioneel cv gemaakt. Het is msschien wel even geld maar het is een investering in jezelf en dubbel en dwars waard.
kees prins
kees prins
17:09 25 Feb 20
Uitstekend door Merle geadviseerd in sollicitatie, CV, linkedinprofiel en motivatie. Gedegen. voortvarend en resultaatgericht is zij. Helemaal top
Peter Kuipers
Peter Kuipers
18:05 21 Jan 20
Door het telefonische contact was Merle in staat om een persoonlijk CV te maken gericht op de functie waar ik intresse in had.
Jeroen van der Vlist
Jeroen van der Vlist
10:21 20 Dec 19
Als ondernemer ontwikkel je echter is een CV dan vaak niet van toepassing.Omdat ik als ondernemer mij carriére in mijn onderneming heb wilde ik dit eens goed tegen het licht houden. Hiermee heeft CV-sollicitatie.nl mij goed in geholpen.Heldere en korte overleggen waarmee Cv-sollicitatie.nl in persoons Merle aan een half woord genoeg heeft hetgeen temeer aangeeft dat zij professioneel is en haar vak verstaat.Zelf had ik het niet beter kunnen verwoorden omdat het onwennig is en voelt om over jezelf te schrijven is CV-sollicitatie.nl een goede hulp gebleken.Hartelijk dank voor je inzet en toewijding.Fritz
Omniveste Production development to Locking systems
Omniveste Production development to Locking systems
15:31 26 Nov 19
Merle is een top coach! Niet alleen op vakinhoudelijk gebied maar wat ik zo ontzettend fijn vond is dat ik het gevoel had dat je met zoveel passie mij echt wilde helpen mijn droombaan te krijgen wat ook gelukt is! Ik heb langer dan de genoemde tijd die er staat voor een sollicitatietraining benuttigd maar dat maakte je niet uit, als ik maar alles wat ik wilde vragen en oefenen kon doen met jou. Ontzettende mooie eigenschap!Super bedankt!
M Bt
M Bt
10:16 23 Nov 19
Fijn om ondersteuning te krijgen. Lekker snel en professioneel. Bedankt Merle.
Hans Kalshoven
Hans Kalshoven
06:54 07 Aug 19
Ik heb door Merle mijn CV laten herschrijven omdat deze na een dienstverband van veertien jaar behoorlijk gedateerd was ,en ik zoveel informatie had qua projecten soft en hard skills ik door de bomen het bos niet meer zag.Merle heeft voor mij echt een onwijs mooie up to date CV gevormd welke een zeer professionele uitstraling heeft met een aangenaam leesbaar formaat.Ik ben nog bezig met solliciteren maar van iedere mogelijk werkgever krijg ik onwijs positieve feedback omtrent het formaat , uitstraling en de leesbarheid.Ik zelf had dit nooit voor elkaar gekregen en ben uiterst tevreden met het resultaat.Dit was voor mij een investering waar ik geen moment spijt van heb en is het money well spend en kan ik iedereen Merle aanbevelen.Ik vond het een prettige ervaring om deze dienst bij haar af te nemen , duidelijke website , heldere communicatie , telefonische intake was ook een eye opener met name door haar gerichte vragen kwam Merle erg professioneel en ervaren op mij over Wat ook blijkt uit de feedback en voor de beoordeling dikke vijf sterren.
Erik R
Erik R
11:18 21 May 19
Merle ik heb de baan!! super bedankt voor je hulp. Mijn schoonzus is ook opzoek naar een nieuwe baan. Ik zal haar naar je toesturen 🙂
sander jansen
sander jansen
17:40 21 Oct 18
Merle wil ik zeker aanraden als je op zoek bent naar een nieuwe baan, of als je wilt klankborden over waar je nu staat in je carrière.
Randy Coenraad
Randy Coenraad
17:25 21 Oct 18
Merle heeft me de juiste kant op geholpen toen ik een switch wilde maken in mijn carrière. Ik had nooit gedacht dat ik manager kon worden, maar kan nu met trots zeggen dat ik vorige maand met mijn nieuwe baan ben begonnen. Dankjewel Merle!
Hans De Waal
Hans De Waal
21:06 24 Sep 18
0
WhatsApp chat