F.A.q.

Op deze pagina vindt je een overzicht van de veelgestelde vragen bij CV-Sollicitatie.nl. 

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met mij op.

Onze CV sjablonen worden gemaakt in Microsoft Word. Het maakt niet uit of je werkt op een Mac of op Windows: de CV sjablonen werken in iedere versie van Word.

Voor het invullen van een CV-template heb je alleen basiskennis van Microsoft Word nodig. In het meegestuurde bestand ‘CV Sjabloon invultips’ vind je een gedetailleerde tips en trics hoe je je CV kunt aanpassen.

Gelijk aan de slag? Download je CV Sjabloon direct.

CV-sollicitatie.nl heeft jarenlange ervaring in de recruitment en werving & selectiebranche, zowel regionaal als internationaal. Door dagelijks contact met bedrijven en organisaties over het invullen van openstaande vacatures en werven van nieuw personeel, weten wij niet alleen hoe een recruiter je CV beoordeelt, maar óók hoe jouw toekomstig werkgever je CV zal beoordelen. CV-sollicitatie.nl kan jou daarom precies helpen met waar het om draait: je kwaliteiten en talenten op zo’n manier in je CV weergeven, dat je de kans op een nieuwe baan maximaliseert.

Wist je dat een creatieve lay out van je CV recruiters juist afschrikt? Lees hier waarom.

Je CV moet jouw kwaliteiten en talenten weergeven. De manier waarop je dit verwoordt in je CV is van groot belang. CV-sollicitatie.nl helpt jou, je kwaliteiten en talenten te ‘verkopen’ aan je toekomstig werkgever.  Wist je dat een recruiter gemiddeld maar 9 seconden een CV bekijkt? Doordat wij zelf als voormalig recruiters jarenlange ervaring hebben bij het beoordelen van CV’s, weten wij precies waar je toekomstig werkgever op zal letten. Jouw kwaliteiten verkopen is onze specialiteit! Ik help je graag.

Bij ons kan je afrekenen met iDeal en creditcard. De betalingen worden afgehandeld door Mollie, onze payment service provider. Op je bankafschriften zie je je betaling daarom terug onder de naam ‘STG MOLLIE PAYMENTS’.

Je privé-gegevens blijven bij ons privé. Wij gaan met de grootste zorgvuldigheid om met jouw gegevens. We gebruiken je gegevens alleen voor het afhandelen van je bestelling en betaling.

Onze online carrière coaching sessies zijn eveneens gebaseerd op basis van vertrouwen en wat je in de sessies deelt met de recruiter, loopbaanadviseur of psycholoog, blijft ook tussen jullie.

Door de enorme vraag naar 1 op 1 carrière coaching vanuit het gehele land, heeft CV-sollicitatie.nl besloten om haar diensten online aan te bieden.
Dit biedt meerdere voordelen: op deze manier kun jij vanuit je eigen vertrouwde omgeving een gesprek voeren, je hoeft er de deur niet voor uit.
Daarnaast zijn er geen wachtrijen, je wordt geholpen wanneer jou dat uitkomt, ook na werktijd of in het weekend zijn onze specialisten beschikbaar voor jou. Wij hebben gemerkt dat  deze manier van carrière coaching toegankelijker en laagdrempeliger is voor veel mensen. Soms is de drempel om naar een recruitmentbureau, loopbaanadviseur of psycholoog te gaan te groot, en het internet is steeds meer gemeengoed. Daar willen wij graag samen met jou gebruik van maken: bij online coaching ligt de regie veel meer in jouw handen. Jij bepaalt zelf wanneer jij het gesprek met ons aangaat, wat je doet met de adviezen, en in het geval van trajectmatige begeleiding, wanneer en hoe jij je vorderingen aan ons terugkoppelt.

Onder de volgende omstandigheden raadt CV-sollicitatie.nl af om gebruik te maken van een online coaching sessie:

  • Bij ernstige psychiatrische problemen
  • Wanneer u wordt een gestuurd of gedwongen door een ander

Gebruikmaken van de producten van CV-sollicitatie.nl zien wij als een investering in je carrière. Wij begrijpen je twijfel: je weet van tevoren wel wat de kosten zijn, maar je vraagt je wellicht af of het je ook voldoende oplevert? Of deze vorm van online hulp je ook echt helpt en geschikt is voor jou? Neem gerust contact op om je twijfel te bespreken. Wij helpen je graag!

CV-sollicitatie.nl heeft ervaring op hands-on/ operationeel, management en director level niveau, in verschillende uiteenlopende sectoren, bij zowel publieke als commerciële bedrijven en organisaties. Je kunt bij ons terecht als starter, maar ook als  je bezig bent met een vervolgstap in je carrière. Wij kijken graag met je mee om het optimale uit je carrière te halen, waar jij op dit moment ook staat of naartoe wilt.

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

0
WhatsApp chat