Gesubsidieerd loopbaantraject t.w.v. €700,-

Gesubsidieerd loopbaantraject

Subsidie ‘NL Leert Door’ 

~ Op dit moment zijn er geen gesubsidieerde trajecten beschikbaar,meld je aan voor de wachtlijst voor trajecten die vrijkomen eind 2021 ~

Vanaf 1 december 2020 is er door de overheid opnieuw subsidie beschikbaar gesteld voor individueel ontwikkel-/ loopbaanadvies. CV-Sollicitatie.nl wil belangstellenden graag ondersteunen bij arbeidsmarktoriëntatie en/ of sollicitatiecoaching. Hiervoor hebben wij een speciaal loopbaanadviestraject opgesteld t.w.v. 700,- wat je nu gratis kunt volgen.

Meld je nu alvast de aankomende gratis loopbaanadviestrajecten, dan regelen wij de gehele subsidieaanvraag voor je.

  Hoe gaan we te werk?

 

 

Voor dit traject, starten we met een korte telefonische intake van 20 minuten. Tijdens het intakegesprek bespreken we je loopbaandoelen en een plan van aanpak. Ook plannen we de coaching sessies in.  Deze 1 uur durende coaching sessies zijn helemaal corona-proof en vinden online plaats via Zoom. Nadat we alles samen hebben afgestemd gaan we van start.

We vragen je om je cv en een kopie van je paspoort of ID-kaart op te sturen. Vervolgens ontvang je een online test, de Arbeidsmarktscan, die je in dient te vullen. De Arbeidsmarktscan geeft snel en gemakkelijk inzicht in je huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen. Hiermee schetsen we een realistisch beeld van je positie op de arbeidsmarkt, wat samen met je cv, als leidraad zal dienen voor onze 1e coaching sessie.

Vervolgens hebben we nog 3 vervolggesprekken van een uur om met de uitkomsten van het scan en je specifieke vragen aan de slag te gaan. De in totaal 4 gesprekken leiden uiteindelijk tot een actieplan, actiepunten die je onderneemt om zo jouw volgende stap in je loopbaan te gaan zetten. Tussen de sessies door ga je thuis aan de slag met alle nieuwe kennis die je via ons hebt vergaard om zo naar je loopbaandoel toe te werken.

Het mooie van dit alles is… Na afloop van de 4e sessie hoef je niet zelf te betalen, maar dien je alleen een handtekening te plaatsen onder je gepersonaliseerde ontwikkelplan, een gespreksverslag en prestatieverklaring. Wij regelen de rest!

GRATIS

Kosteloos ontwikkeladvies t.w.v. €700,- incl. BTW

Wil je gebruik maken van de trajecten die eind 2021 van start gaan? Meld je onderstaand aan!

Samengevat

Het ontwikkeladvies bestaat uit:

Door wie word je begeleid?

Merle Fakkel – arbeidspsycholoog en carrièrecoach
Als arbeidspsycholoog en carrierecoach weet zij hoe belangrijk het is om een baan te vinden die écht bij je past. Samen gaan jullie uitzoeken in wat voor een baan je graag terecht zou willen komen en gaan we concreet stappen zetten om je daar ook daadwerkelijk te krijgen! Een goede voorbereiding is het halve werk, en daarvoor ben je bij haar aan het juiste adres!

 

Aida Kamber – carrièrecoach
Met haar jarenlange ervaring binnen HR met het begeleiden van verzuimtrajecten heeft Aida vele werknemers gecoacht in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Haar kracht ligt in het vinden en benoemen van jouw kwaliteiten. Zij haalt het beste in je naar boven zodat jij maximaal presteert tijdens je sollicitaties en in je carrière. Daarnaast weet ze je te motiveren en enthousiasmeren wanneer je daar even extra behoefte aan hebt.

 

Randy Coenraad – ondernemerscoach
Mocht jij je tijdens onze sessies liever willen richten op het opstarten of uitbouwen van je eigen onderneming? Dan plannen wij, in overleg met jou, je sessies in met Randy. Randy heeft zelf meerdere succesvolle franchise ondernemingen opgezet en begeleid startende ondernemers om aan hun plannen een verdienmodel te koppelen wat je onderneming winstgevend zal maken wat ook schaalbaar is op de lange termijn. 

0
WhatsApp chat